Adobe Dreamweaver

Een lastige kwestie, dat Adobe Dreamweaver.
Het programma is gericht op het werken aan totale web-projecten van begin tot einde, maar het verlegt daarbij wel zijn koers. Gebruikers die liever met visuele tools omgaan voor het ontwerpen en bouwen van een website, zullen dit programma niet meer appreciëren. (Daarvoor heeft Adobe andere software zoals Adobe Muse, Edge Reflow en Animate.)

Daar tegenover staan designers en developers die géén moeite hebben met het werken in code en minder visueel ingestelde tools. Zij zullen Dreamweaver naar hartelust loslaten op hun projecten en diverse oude en nieuwe functies benutten voor hun werk.

Afhankelijk van hoe je wil werken en wat je wil leren, kan ik je helpen om Dreamweaver goed in te zetten. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat we een Dreamweaver-training gaandeweg toch omturnen in een uitgebreide kennismaking met Adobe Muse...

Tijdens een training voor designers en developers die een goede start willen maken met het werken in HTML, CSS en JavaScripts, gebruik ik Dreamweaver juist weer wèl als handige code-editor.

Interesse ?

Neem gerust contact op voor het bespreken van deze overweging en de eventuele inhoud van deze of een andere training. Er zijn veel scenario's, zowel voor designers als developers.

 

© 2018 - Studea  peter@studea.nl  +31 (0) 6 46 220 421