Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is het meest populaire programma voor het corrigeren en combineren van foto's en andere beelden. Maar het wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld web- en app-design en web-banners, voor 3D-visualisaties en zelfs het maken van eenvoudige video's. Kortom: iedereen kan en doet er wat mee, van ontwerper tot marketeer, van hobby tot beroepsmatige verslaving...

En dan zijn er ook nog meerdere Adobe Photoshop-programma's. Naast de bekende en vertrouwde 'grote broer' Photoshop, bestaan er ook Photoshop Elements (voor minder eisende toepassingen) en Photoshop Lightroom (meer gericht op fotografen).

Trainingen in Photoshop kunnen daarom sterk variëren. Soms heeft men een heel specifiek doel voor ogen (snel wat makelaars-foto's bijsnijden en oppoetsen, of een setje banners samenstellen), soms wil men een totaal nieuwe creatieve carrière ermee starten. De trainingsduur kan dus een dagdeel of enkele dagen vergen.

De inhoud van deze training is praktijkgericht, dus een constante afwisseling tussen uitleg, voorbeelden en hands-on oefeningen.

Als je al geruime tijd werkt met Photoshop, dan is een Update-training een goede overweging. Enerzijds om na te gaan of je werkwijze sneller en/of beter kan, anderzijds om de nieuwe mogelijkheden van de software eens op een rijtje te zetten. Uiteraard alleen als ze relevant voor je toepassingen zijn.

Photoshop 3D

Doe eens gek – ga naar de 3e dimensie met Photoshop 3D...

Interesse ?

Neem gerust contact op voor het bespreken van de inhoud van deze of een andere training. Of raadpleeg een van de vele training-aanbieders die mij wel eens inzetten voor hun klassikale trainingen.

© 2018 - Studea  peter@studea.nl  +31 (0) 6 46 220 421