Adobe

Een creatieve onderneming

Adobe is over het algemeen een heel open en vriendelijk opererend bedrijf, dat intussen een enorme reputatie heeft opgebouwd en haar dominantie heeft verdiend. Ik zeg met nadruk "verdiend", want er is keuze genoeg op de markt van design- en publishing-software. Maar Adobe heeft gewoon veel troeven in handen.

Informatiebronnen

Adobe is -zoals ik hierboven al schreef- een enorm open onderneming, dus wat ze doen, denken en verkopen wordt breed uitgemeten en gepromoot op het web, o.a. via hun eigen Adobe-homepage en hun AdobeTV-portal.

Adobe TV

Help & handleidingen

Veel cursisten vragen mij of er officiële Adobe-handleidingen zijn.
Jawel hoor, van hieruit vind je ze allemaal (zie "Zoeken op product").

Nieuwe versies

Veel gebruikers en cursisten willen weten: "Wat is nieuw in CC2014, vergeleken met CS-zoveel?" Poeh... heb je effe ? Bekijk de overzichten "Nieuwe functies" bij ieder product via bovenstaande Help-pagina.

Maar je kunt natuurlijk ook een Adobe Update-training volgen...

Adobe User Group NL

Wereldwijd zijn er honderden Adobe User Groups, en die in Nederland is toevallig wel een van de grootste, met vele duizenden leden ! Meld je aan en bezoek een van hun speciale bijeenkomsten en profiteer van de voordelen die ze bieden onder het motto KINGKennis uitwisselen, Inspiratie opdoen, Netwerken en Gezellig (of Gratis bier...)

Adobe Forums

Stel vragen en krijg antwoorden uit de hele wereld. Vele duizenden Adobe-gebruikers reiken elkaar digitaal de hand via Adobe-forums, ook toegankelijk via de bovengenoemde Help-pagina's.

Adobe Events

Er zijn regelmatig Adobe-evenementen, hier in Nederland en België, maar ook globaal: zo zijn er Adobe MAX en Education Exchange.

Adobe Blogs

Lees ook de vele Adobe Blogs van Adobe-bobo's en Adobe Teams.

Veel kijk en leesplezier !

© 2018 - Studea  peter@studea.nl  +31 (0) 6 46 220 421