Digitaal Publiceren

Adobe Digital Publishing Solution 2015

Training: halve of 1 dag

Heb je de algemene pagina over Digitaal Publiceren al gelezen?

De Adobe Digital Publishing Solution 2015 is een combinatie van software en diensten. Als je al Articles met Adobe InDesign hebt leren maken, is er nog een aanvullende sessie te volgen over de verdere tools en voorzieningen.

Deze training is sterk afhankelijk van je specifieke wensen en ook capaciteiten, want sommige onderdelen en taken behoren toe aan een beheerder en zelfs IT-er. Daar is niet iedereen voor in de wieg gelegd. Het is dus eigenlijk zelden een 'standaard' training maar na overleg een maatwerk mix van begeleiding en hulp.

Verwante trainingen

Deze training maakt deel uit van een nieuw cluster, Digitaal Publiceren. Daarin horen de onderstaande andere trainingen:

De eerste twee (Intro en Interactie) zijn wat algemener, de andere juist specifiek gericht op het maken van één type digitale publicatie.

Voorafje ?

Overweeg eventueel die eerste training (of als seminar) als 'voorafje' bij deze training, zodat je een beter totaalbeeld en inzicht in alle nieuwe publicatie-vormen krijgt en beter weet wat je wil gaan uitdiepen.

Interesse ?

Neem gerust contact op voor het bespreken van de inhoud van deze of een andere training. Of raadpleeg een van de vele training-aanbieders die mij wel eens inzetten voor hun klassikale trainingen.

 

 

© 2018 - Studea  peter@studea.nl  +31 (0) 6 46 220 421